top of page
Over ons vervolg

Waarom Impact Finance

Goede relatie met verschillende investeerders

Betrouwbare adviseurs

Wij hebben de kennis en het netwerk, jij hebt het idee en de markt!

Strategiebepaling, USP bepaling en begeleiding

Pitchdeck ontwerp

Zelf eigenaar van Pitch Design

In de steeds sneller veranderende wereld zijn innovatieve ondernemers altijd opzoek naar funding, van pre-seed tot series B.
De ondernemers zijn vaak goed in staat om funding zelf op te halen. Dit komt doordat zij vol overgave en passie toehoorders kunnen overtuigen van de nut en noodzaak van hun oplossing voor bestaande problemen.

 

De pain en gain is helder. De VC spreekt vaak dezelfde taal. De start-up groeit door, de proof-of-concept fase is succesvol afgerond. Het verdienmodel is getoetst en werkt. Er is sprake van exponentiële groei. En nu?

De start-up wordt een scale-up

Wij helpen je verder

De start-up wordt een scale-up. De scale-up kan meer op eigen benen staan. Seed capital en/of leningen worden geconverteerd. Maar er is een toenemende behoefte aan capital om de groei verder te ondersteunen. Assets moeten langjarig worden gefinancierd. Groei- en werkkapitaal behoefte kan kortlopend worden gefinancierd. Deze financieringen worden getoetst op financiële parameters (met als bekendste de DSCR).

De go-to financier hiervoor zijn de banken. Als scale-up heb je een trackrecord. Maar de bank lijkt een andere taal te spreken waardoor een miscommunicatie en een afwijzing op de loer liggen. Daar wil Impact Finance iets aan doen.

bottom of page