top of page

Diensten

Pitchdeck Design

Voorbereiding op eerste of volgende financieringsfase

Administratieve ondersteuning

Financieel en strategisch advies

Herstructurering
 

Fundraising

Bemiddeling tussen het bedrijf en de bank/investeerder

Juridisch en fiscaal advies

Marketing & HR

1771_Hartingbank_View_3_night_zonder-logo-1400x844-1-1024x617.webp

WERKWIJZE

Hoe doen wij dat?

Ondernemers beschikken in dit stadium doorgaans over goede financiële modellen. Deze modellen zijn vaak gericht op interne processen of venture capital. Hoewel banken deze informatie interessant zullen vinden, beoordelen zij financiële prestaties op een andere manier met andere ratio's. Burn rate, churn, monthly growth rate zijn belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de kredietbehoefte, betaalcapaciteit en kwaliteit van het vermogen. 

Diensten vervolg

Diensten

Voor founders, investors, banken en co-financiers

Founders

Samen met de founders stellen wij een bancair financieel model op inclusief een geschreven toelichting met specifieke aandacht voor de elementen die voor een bancaire kredietbeoordeling van belang zijn. Vervolgens kunnen wij de ondernemers introduceren bij een selectie banken. Wij hebben hier in het begin stadium contact gehad met de bank om de risk appetite te toetsen op haalbaarheid. Samen gaan we de gesprekken voeren.
 

Investors
Wij helpen investors bij het voorbereiden van portfoliobedrijven op de volgende financieringsfase. Dit houdt in dat we samen met de investors en founders, financieel inzicht creëren in de historische performance en aan de hand van de sales-funnel een prognose opstellen die wij toetsen op relevante financiële ratio's.
 

Banken en co-financiers
Financiers baseren hun keuze om de financiering te verstrekken op heldere informatie. Zij schakelen ons in om scale-ups te ondersteunen bij het samenstellen van deze financiële informatie-set. 

Contact

Wij gaan graag in gesprek.
Neem vrijblijvend contact op!

bottom of page